donderdag 13 juni 2024
Ton Knaapen (voorzitter Veldhoven Duurzaam) krijgt namens alle vrijwilligers de Ster van wethouder Jeroen Rooijakkers uitgereikt

Ster van Veldhoven voor Vrijwilligers Veldhoven Duurzaam

Oerle – Maandag 8 april werd weer een Ster van Veldhoven uitgereikt. Deze maand mochten de vrijwilligers van Veldhoven Duurzaam de waarderingsprijs in ontvangst nemen.

Wethouder Jeroen Rooijakkers overhandigde de Ster van Veldhoven in d’Ouw School in Oerle op een bijeenkomst van Dorpsvereniging Oerle over duurzaamheid. Voorzitter Ton Knaapen nam de waarderingsprijs namens alle vrijwilligers van Veldhoven Duurzaam in ontvangst. Veldhoven Duurzaam is een vereniging van Veldhovenaren die een duurzame samenleving belangrijk vinden. De vereniging geeft advies over mogelijkheden om te komen tot verduurzaming door afbouwen van verbruik van fossiele brandstoffen.

De Ster van Veldhoven is een initiatief van de gemeente. Dit jaar ontvangt iedere maand een groep vrijwilligers een Ster. Op deze manier wil de gemeente Veldhoven de enorme waardering uitspreken voor hun inzet. De Ster die maandag werd uitgereikt aan de vrijwilligers van Veldhoven Duurzaam werd gemaakt door een jongere van de Combinatie Jeugdzorg.