donderdag 18 april 2024
Zangduo marKant, één van de optredende artiesten

Benefietavond Team KING zaterdag 13 mei

Team KING organiseert op zaterdagavond 13 mei een benefietavond in de Kers in Oerle. Het doel van deze avond is zoveel mogelijk geld inzamelen voor team KING, zodat zij activiteiten en evenementen kunnen realiseren voor gezinnen waarin iemand getroffen is  door de ziekte kanker.

De avond is in elkaar gedraaid door Ruud Verbeek, scheidsrechter bij RKVVO. Samen met zeven studenten van de NHTV opleiding International Leisure Management heeft hij alles tot in de puntjes geregeld. De studenten moeten vanuit hun opleiding 64 uur per jaar vrijwilligerswerk doen en zij hebben voor dit evenement gekozen.

Het Veldhovense zangduo marKant staat zaterdag ook op de planken. “Wij hebben voor onszelf besloten om één keer per jaar iets voor het goede doel te doen,” vertelt John Kanters. Hij vormt samen met Mark Peeters marKant. “Elk jaar willen we een optreden uitkiezen om, als we gevraagd worden, kosteloos op te treden. Wij vragen een bepaald bedrag per avond en die moet je dan laten schieten. Maar voor zo’n evenement doen we dat graag.”

Het programma van de avond is al volgt:

  • 20.30 – 22.00 uur Mr. Moto
  • 22.00 – 01.00 uur marKant

Tijdens de optredens loopt Michael Dekker (alias Magic Mike) door de zaal om goocheltrucs te vertonen. Tussen de optredens zorgt Daan de Kort (DJ Braille) voor de muzikale invulling.

Kaarten kosten € 15,- en zijn te bestellen via ticketkantoor.nl. De volledige opbrengst van de avond gaat naar Team KING.