woensdag 19 juni 2024
Eerdere 'samenloop voor hoop' evenement

Radio Veldhoven 25 uur live vanaf de Samenloop voor Hoop

Voor iedereen die dit weekend niet naar de Samenloop voor Hoop kan komen, brengt Radio Veldhoven een 25-uur durend programma live vanaf dit indrukwekkende evenement.

SLvH-Veldhoven-2015Zaterdag en zondag 6/7 juni vindt in Veldhoven weer het grote evenement Samenloop voor Hoop 2015 plaats. Als symbool voor de voortdurende strijd tegen kanker, wandelen teamleden 24 uur afwisselend op de atletiekbaan van de Kempen Campus. Teamleden die niet wandelen, kunnen samen met het publiek genieten veel activiteiten, de kraampjes en optredens van lokale artiesten. Ongetwijfeld worden ook dit jaar weer de openingsceremonie met survivors, de indrukwekkende kaarsenceremonie, en de feestelijke slotceremonie de hoogtepunten.

Omroep Veldhoven brengt evenals voorgaande edities in 2012 en 2009 weer een live verslag van dit belangrijke evenement voor het goede doel ten bate van de KWF Kankerbestrijding. De programmering van de lokale omroep staat dan ook tussen zaterdagmiddag 13:00 uur en zondagmiddag 14:30 uur volledig in het teken van de Samenloop voor Hoop. Vanuit de hoofdstudio op de Burgemeester van Hoofflaan, een locatiestudio in een caravan naast de baan en reporters ter plaatse zorgen we dat thuisblijvers niets hoeven te missen.  In het 25-uur durende live programma komen alle hoogtepunten langs, optredens van artiesten en interviews met deelnemende teamleden, waarbij een lach en een traan niet zullen ontbreken. Iedereen, die niet naar het evenement kan komen, wordt via de radio-uitzending alsnog in de indrukwekkende sfeer van de Samenloop voor Hoop gebracht, alsof ze er toch een beetje zèlf bij zijn.