zondag 26 mei 2024
Enzio Hermkens is blij met de titel "Clubman van het jaar" bij Rood Wit Veldhoven

Enzio Hermkens clubman van het jaar bij Rood Wit

Veldhoven-Dorp – Op de vrijwilligersavond van voetbalvereniging Rood Wit werd donderdag de clubman van het jaar 2023 gekozen. Enzio Hermkens mocht ditmaal de prestigieuze prijs in ontvangst nemen.

Vanaf 1992 nomineren alle Rood Wit commissies kandidaten voor deze prestigieuze titel. Dit jaar heeft Enzio Hermkens deze eervolle prestatie dik verdiend. Enzio heeft in de afgelopen jaren enorme verdiensten geleverd voor de – dit jaar – 100 jarige Veldhovense voetbalvereniging. Zo was hij junioren voorzitter, lid van het hoofdbestuur, wedstrijd secretaris op zaterdag, coördinator jeugd scheidsrechter, trainer/leider vrouwen-1, trainer/leider van diverse jeugdteams, hij zat in de organisatie van het jeugdkamp en was club scheidsrechter bij de junioren. Een enorme lijst van activiteiten die Enzio bij de Veldhovense voetbalvereniging verrichtte.

De prestigieuze onderscheiding van Clubman van het Jaar 2023 werd dan ook terecht onder applaus aan Enzio Hermkens overhandigd door Rood Wit voorzitter René van de Ven.