woensdag 19 juni 2024

Harrie Gommans ook in seizoen 2023/24 trainer van UNA

Zeelst – Harrie Gommans is ook het volgende seizoen (2023-2024) werkzaam als hoofdtrainer op Sportpark Zeelst. UNA is met de oefenmeester een nieuw, eenjarig contract overeengekomen.

Gommans nam in januari 2020 het trainerschap binnen UNA over van Ger Demin. Onder leiding van Gommans heeft UNA de afgelopen 3 seizoenen aangetoond een stabiele rol te spelen in de 3e Divisie Zondag. Met het verlengen van het contract gaat Gommans bij UNA zijn vierde seizoen in. UNA is er van overtuigd, met Harrie Gommans als hoofdtrainer, ook het komende seizoen de gestage opmars naar de bovenste regionen van de 3e divisie te kunnen voortzetten.

De technische staf voor het volgend seizoen wordt verder gevormd door assistent-trainer Jeroen van de Kerkhof. Jeroen volgt daarmee Sjors Paridaans op, die eerder heeft aangegeven aan het einde van het huidige seizoen te gaan stoppen. Van de Kerkhof is binnen UNA momenteel verantwoordelijk voor O23. Verder zal ook Wim Ribbens het komende seizoen als keeperstrainer werkzaam blijven.

Met Gommans (hoofdtrainer), Van de Kerkhof (assistent-trainer) en Ribbens (keeperstrainer) is de technische staf van UNA voor het seizoen 2023-2024 compleet, aldus het persbericht van UNA dat donderdagavond verscheen.