dinsdag 21 mei 2024

Jeugdvoetbal om de Meerveldhoven Cup 2016

Meerveldhoven – Het laatste weekend van de zomervakantie is bijna aangebroken. En als vanouds organiseert SV Marvilde dan het jeugd-voetbaltoernooi om de “Meerveldhoven Cup”. Dit jaar wordt het toernooi al weer voor de 11e keer gehouden, waarbij de voetballende jeugd tot 19 jaar hun kunsten op de grasmat weer met veel plezier zal vertonen.

De wedstrijden worden dit jaar tussen vrijdag 2 en zondag 4 september gespeeld. Evenals de tien voorgaande edities van de Meerveldhoven Cup zal ook deze 11e editie weer zorgen voor de nodige reuring op de speelvelden van SV Marvilde aan de Kerkakkerstraat in Veldhoven. Aan dit voetbaltoernooi nemen een kleine 100 teams van 40 verenigingen deel. In één weekend zullen teams uit geheel Brabant, Limburg, Gelderland, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland, en zelfs een team uit Duitsland de poorten van het sportpark Jongelingsveld passeren. Omgerekend zijn dit meer dan 1200 spelers!

Het toernooi is opgezet voor alle lichtingen van de jeugd – 7 tot en met 19 jaar – en per lichting op gemiddeld 3 verschillende niveau’s. Voor de junioren is het dan ook een ideaal toernooi als voorbereiding op het aankomend voetbalseizoen. Vrijdagavond bijten de oudere lichtingen de spits af, zaterdag komen de jongere tieners aan de beurt en zondag sluiten de jongste categorieën uiteindelijk het toernooi af. Het programma is dan ook als volgt:

Onder 16 t/m Onder 19:  vrijdag 2 september, vanaf 18 uur
Onder 12 t/m Onder 15:  zaterdag 3 september, vanaf 9 uur
Onder   8 t/m Onder 11:  zondag 4 september

Als vanouds belooft het weer een gezellig, druk en spannend toernooi te worden. Vanzelfsprekend zijn supporters en belangstellenden van harte welkom. De toegang op het sportpark is uiteraard gratis!