zondag 26 mei 2024

Marvilde 1 selectie 2019-2020 krijgt gestalte

Meerveldhoven – Voetbalvereniging SV Marvilde is druk bezig met de selectie voor het komende voetbalseizoen. De Meerveldhovense 2e klasser maakte vandaag officieel bekend dat er opnieuw 2 nieuwe spelers toegevoegd gaan worden aan de selectie van Marvilde 1 voor het komende seizoen.

Omdat 6 spelers van de huidige selectie hebben aangegeven na dit seizoen te gaan stoppen of op een lager niveau te gaan voetballen, is de trainersstaf al enige tijd actief op zoek naar aanvulling van de selectie. Na de komst van Twan Demin (UNA) en Salim Zeroual (Someren) is er nu ook zekerheid over de komst van Clint en Mark van Doorn.

Clint van Doorn (20) speelde tot zijn 15e jaar in de jeugd van Brabantia. Daarna stapte hij over naar UNA waar hij in diverse jeugd-selectieteams speelde. Dit seizoen was hij een vaste waarde in het eerste team van SBC uit Son en Breugel. Clint is een snelle en felle verdediger en kan zowel op rechts als op links goed uit de voeten. Bij Marvilde zal hij weer worden herenigd met zijn voormalige voetbalmaten van UNA A1 Max van den Akker, Sam van Rooij en Jelle Born.

Mark van Doorn (26) – een neef van Clint! – komt over van Rood Wit Veldhoven. Mark speelde een groot deel van zijn jeugd bij RKVVO en stapte in 2016 over naar Rood Wit waar hij 3 seizoenen in het eerste elftal speelde. Mark is een allround middenvelder, en heeft daarnaast ook al op diverse andere plekken gespeeld. Bij RKVVO was hij jarenlang actief als jeugdtrainer, en deed dat ook een jaar bij UNA B1. Mark is fysiotherapeut en voetbalt met enkele van zijn nieuwe teamgenoten ook in de zaal bij zvv Den Hoek.