zaterdag 20 april 2024
Doelman Willem Huijbers had het druk met de vele kansen van Oirschot Vooruit - Foto: Willem Binnendijk

Onmachtig RKVVO stelt opnieuw teleur

Oerle – Na het binnenhalen van de 1e periodetitel is RKVVO ver weg aan het zakken. De herinnering aan die prachtige seizoensopening dreigt steeds meer als een nachtkaars uit te doven. Ook na de winterstop heeft RKVVO de “flow” niet meer te pakken, met slechts 3 punten uit 4 wedstrijden. Deze druilerige zondagmiddag kwam er geen verbetering in het spel van de Oerlenaren. Het een stuk lager staande Oirschot Vooruit overklaste de thuisploeg, die na afloopt blij mocht zijn dat het slechts bij een 0-2 nederlaag bleef ….

RKVVO kon de goede wedstrijd tegen Valkenswaard van vorige week geen vervolg geven. Ondanks een goede openingsfase van RKVVO kreeg Oirschot Vooruit gaande de wedstrijd steeds meer controle over het veldspel en reeg het de kansen aaneen. Dat Oirschot Vooruit tot slechts 2 doelpunten wist te komen mag het zichzelf aanrekenen.

Diep in de 1e helft was het Gijs Sebregts die via een been van een RKVVO-er doelman Willem Huijbers kansloos liet en in de 70e minuut was het Daan Hagemeier die na een lange rush over links de wedstrijd in het slot gooide. RKVVO kon daar eigenlijk niets tegenover zetten. Het was deze wedstrijd niet in staat om Oirschot Vooruit enig weerwoord te bieden.

45. Sebregts 0-1, 70. Hagemeier 0-2

RKVVO: Huijbers; Rijkers, L. Segers, B. Soetens, v.d. Velden; Jongenelen, Verhoeven, v. Doormalen (Offermeijer); v. Dijk, Sanders (L. Soetens), Bujitu (R. Segers)
Oirschot Vooruit: Stockman; Kemps, v. Straten, v. Gestel, v. Overdijk; v. Kollenburg, B. Meeuwis (46. Versteden), Swaanen; F. Meeuwis (89. v.d. Biggelaar), Sebregts, Hagemeier