dinsdag 23 april 2024

RKVVO en Bladella komen niet tot scoren

Bladel – Het grasveld op het zonovergoten Sportpark De Smagtenbocht liet goed veldspel niet toe. Beide ploegen hadden grote moeite om te combineren en kansen te creëren. De bloedeloze 0-0 bleef dan ook na 90 minuten nog steeds op het scorebord staan.

In de eerste helft was er welgeteld één grote kans en die was voor Bladella. Ibou Bot speelde de bal op links keurig vrij waarna hij Cas Vosters de bal toeschoof, maar diens schot ging echter over het doel.

In de tweede helft verliep het spel al niet veel anders. Er waren slechts enkele kleine kansen maar goed keeperswerk stond doelpunten in de weg. Zo was het in de 50e minuut opnieuw Cas Vosters die dankzij een verdedigingsfout, verrassend de bal kreeg, maar hij kon er weinig nuttigs mee doen. Enkele minuten later had Bart Braam de Oerlenaren op voorsprong kunnen zetten, maar zijn schot ging rakelings langs het Bladella-doel. Tien minuten voor het laatste fluitsignaal kwam RKVVO nog goed weg. Geert van Overbeek kreeg een zeldzame kans voor Bladella. Zijn kopbal leek de 1-0 voor de thuisploeg op te leveren, maar de bal werd nog uit het doel gewerkt door een RKVVO-verdediger. Zo mocht uiteindelijk geen van beide ploegen aanspraak maken op de overwinning en werd de wedstrijd afgesloten zoals hij was begonnen: 0-0.

Komende zondag speelt RKVVO de belangrijke wedstrijd in Eersel tegen EFC om het kampioenschap van de 2de periode.

RKVVO: v.d. Oever; v. Baren, Beelen, L. Segers, v. Reijen, Braam (v. Doormalen), Jongenelen, Jorrit Mol (Offermeijer), v. Dijk, B. Soetens, v.d. Velden (Kempers).
Bladella: Vermeiren; Grimbergen, M. Jansen, v. Overbeek, Lauwers, Vosters (Liebregts), Wouters, Selimovic, d. Jong (Michiels), N. Jansen, Bot