zondag 26 mei 2024

RKVVO huldigt jubilarissen

Oerle – Op vrijdagavond 3 mei heeft voetbalvereniging RKVVO op een speciale avond haar jubilarissen van het afgelopen jaar gehuldigd.

In totaal waren er 15 jubilarissen die door voorzitter John Soetens  toegesproken werden en John zelf, ook een jubilaris, werd gehuldigd door Cees Mels, zijn voorganger als voorzitter. Een viertal jubilarissen waren helaas verhinderd op deze avond.

Er waren acht jubilarissen met een 25-jarig lidmaatschap (Robin van Otterdijk, Rens Evers, Joey van Mol, Jurre v.d. Velden, Andre Vooijs, Thijs Burgess, Theo Swalen en John Soetens), zes met een 40-jarig lidmaatschap(Eelco van Rinsum, Ronny v.d. Wildenberg, Cees Mels, Dave Mels, Wilbert v.d. Mierden en Jan Schellekens) en Karel Sanders werd zelfs gehuldigs met zijn 50-jarig lidmaatschap. Speciale aandacht was er ook voor een bijzonder jubileum van René Keeris. Hij werd in het zonnetje gezet omdat hij zijn 500e officiële KNVBwedstrijd als trainer heeft volbracht.

Door John Soetens, voorzitter van RKVVO, is de hoop uitgesproken dat alle jubilarissen nog lange tijd in een goede gezondheid lid zullen blijven van de vereniging en daarna waren er nog een paar gezellige uurtjes met een hapje en een drankje.