zondag 25 februari 2024
1966 - Het kampioensteam in de 1e Klasse onderafdeling Brabant

RKVVO viert in juni 75-jarig bestaan

Oerle – RKVVO bestaat dit voetbalseizoen 75-jaar. Op 3 december 1942 is de voetbalclub uit Oerle opgericht. Uiteraard wil de club deze bijzondere gebeurtenis niet ongemerkt voorbij laten gaan. Het hoogtepunt van het jubileum wordt een spetterend feestweekend van 8 t/m 10 juni 2018. Parallel aan het weekend wordt er een grootse loterij georganiseerd met als absolute hoofdprijs een nieuwe auto.

Een aantal vrijwilligers is al ruim een jaar bezig om van het jubileum iets leuks te maken waar nog lang over nagepraat gaat worden bij RKVVO, in Oerle en heel Veldhoven. Er wordt dan ook enthousiast gewerkt achter de schermen aan een onvergetelijk jubileumweekend.

RKVVO gaat het 75-jarig bestaan op twee manieren vieren:

1. Er worden tal van activiteiten georganiseerd voor jong en oud, waar sportiviteit en gezelligheid samen moeten gaan. Het hoogtepunt van dit jubileum is een spetterend feestweekend van 8 t/m 10 juni 2018 met o.a. een reünie, wedstrijd tegen FC Rebellen (ex-betaald voetballers), biercantus, diverse jeugdactiviteiten en een bedrijven-/sponsoren toernooi. Met entertainment in een grote feesttent belooft dit een waar spektakel te worden.

2. Naast het feestweekend is de jubileumloterij één van de vele feestelijke activiteiten die er wordt georganiseerd. Met ongekend enthousiasme is gewerkt aan een nagenoeg professionele presentatie van een loterij met een heel bijzonder prijzenpakket bestaande uit een 50–tal prachtige prijzen. De uiteindelijke winnaar van deze loterij mag zich de trotse eigenaar noemen van een flitsende en nieuwe Citroën C1 auto van Bos en Slegers. Met een boodschappencheque ter waarde van € 2.600,00 bij Plus van Reijen en een elektrische fiets van Tweewielers De Uitkomst – Jan van der Meeren en nog vele kwalitatief hoogwaardige andere prijzen is het prijzenpakket zonder meer bijzonder aantrekkelijk te noemen.

Vanaf deze maand gaan de loten in de verkoop bij vrijwel ieder lid, in de kantine en via de website. Tijdens een grande finale gaat de uiteindelijke trekking plaatsvinden tijdens het jubileumweekend op zondagavond 10 juni 2018 op het sportpark van RKVVO.

1978 – RKVVO kampioen in klasse 4D na 4-1 winst (na verlenging) in beslissingswedstrijd tegen Nuenen

 

1988 – Het team dat na een gewonnen beslissingswedstrijd tegen Dommelen (2-1) promoveerde naar de 4e klasse