zondag 26 mei 2024

Technische staf RKVVO gaat volgend seizoen door

Oerle – De trainerscaroussel in het amateurvoetbal heeft al aardig wat wisselingen laten zien. Zo komen er bij Rood Wit en UNA in de 2e helft van het seizoen nieuwe hoofdtrainers. Maar bij RKVVO is er rust op het trainersfront. De technische staf gaat ook komend seizoen bij de Oerlese 2e klasser door.

Hoofdtrainer Matthijn Hoogduijn en assistent-trainer Jan Mattheeuwse hebben donderdag beiden voor 2 jaar bijgetekend. Ook de trainersstaf in het 2e elftal blijft in takt, want hoofdtrainer Patrick Oomen en assistent-trainer Ben van Rooy hebben een eenjarig contract getekend.

Matthijn Hoogduijn is bezig aan zijn 2e seizoen als hoofdtrainer van RKVVO. In 2018 volgde hij Walter van Ommeren op, die naar SV Budel vertrok. In het eerste seizoen bij de Oerlese 2e klasser loodste hij RKVVO na een zeer moeizaam begin, via een periodekampioenschap naar de nacompetitie, waar het pas in de finale werd uitgeschakeld voor promotie. Onder Matthijn’s leiding kende RKVVO in het huidige seizoen een goede start. De blauw-gelen gingen de winterstop in met een 4e plek en hebben nog uitzicht op het pakken van de 1e periodetitel.