zondag 14 juli 2024

UNA neemt afscheid van Jeroen van Bezouwen

Zeelst – Na 2 seizoenen neemt de Zeelster 3e divisieclub UNA aan het einde van dit voetbalseizoen afscheid van hoofdtrainer Jeroen van Bezouwen. Het is nog onbekend wie Van Bezouwen gaat opvolgen als hoofdtrainer.

Dinsdagavond maakte UNA dit via het volgende persbericht bekend. “Jeroen is bezig aan zijn 2e seizoen en kan terugkijken op een succesvolle periode. Afgelopen seizoen werd UNA 2e en nu staat UNA weer op een 2e plaats met mogelijk uitzicht op meer. Dit werd en wordt gerealiseerd binnen een energieke en positieve sfeer. Desondanks heeft het bestuur van de stichting Topvoetbal UNA in goed overleg met Jeroen van Bezouwen besloten de verbintenis niet te verlengen. UNA wenst Jeroen heel veel succes met een volgende stap in zijn trainersloopbaan.”

Jeroen van Bezouwen kwam in de zomerstop van 2017 over van de Tilburgse 1e klasser SC ’t Zand. Hij volgde bij de geelzwarten de naar VVSB vertrekkende Mark Schenning op. Bij UNA, waar hij in het verleden stage had gelopen, toonde Van Bezouwen al snel zijn belevenheid en passie met het voetbalspel dat op de (kunst)grasmat vertoond werd. Hij loodste UNA vorig seizoen bijna naar de 2e divisie, maar de Zeelstenaren sneuvelden in de nacompetitie. Dit seizoen doet UNA het, ondanks de vele blessures, ook uitstekend met een tussentijdse 2e plaats op de ranglijst en 3 punten achterstand op koploper TEC.

Wie bij UNA de opvolger van Jeroen van Bezouwen gaat worden is nog niet bekend.