zaterdag 20 april 2024

Geen Veldhoven Cup dit jaar

Veldhoven – De Veldhoven Cup wordt dit jaar niet gespeeld vanwege de strikte beperkende coronamaatregelen van het RIVM. In plaats van de Veldhoven Cup spelen de Veldhovense clubs nu op diezelfde avond 2 wedstrijden op 2 sportvelden. Beide wedstrijden beginnen 21 augustus om half 8.

De Veldhoven Cup is een toernooi met onderlinge wedstrijden tussen de 4 Veldhovense voetbalverenigingen. Dit toernooi vindt jaarlijks plaats nèt voor aanvang van de competitie. Het wordt op een vrijdagavond afgewerkt op één van de Veldhovense sportparken. Vanwege de verwachte drukte vreest de organisatie echter dit jaar niet te kunnen voldoen aan de corona maatregelen van het kabinet. Het toernooi dat op 21 augustus zou plaatsvinden is dit jaar dan ook afgelast, aldus een persbericht van Rood Wit Veldhoven.

Als alternatief voor de Veldhoven Cup spelen de 4 voetbalclubs nu op diezelfde avond een wedstrijd op twee sportparken volgens onderstaand programma. Voor beide wedstrijden gelden de beperkende coronamaatregelen.

21 aug, 19:30 uurSportpark De KorzeRood Wit – UNA O23
21 aug, 19:30 uurSportpark HeikantRKVVO – Marvilde