donderdag 28 maart 2024
Danny Das passt op Max van den Akker - Foto: Ruud Bertels

Marvilde opnieuw te sterk voor Bladella

Meerveldhoven – Vorige week won Marvilde in Bladel met 2-3 en vandaag werd diezelfde wedstrijd in Meerveldhoven gespeeld. Bladella, of liever gezegd Bart de Jong, miste behoorlijk wat kansen en Marvilde deed dat (in de eerste helft) beter. Bij de rust stond Marvilde op een 3-0 voorsprong en de tweede helft gebeurde er niets meer. Vóór de wedstrijd werd Tommy van de Wiel gehuldigd voor 250 wedstrijden in Marvilde 1 in 10 seizoenen.

In de eerste helft ging Bart de Jong in de 8e minuut vanaf links op Sam van Rooij af. Sam bracht redding met de voeten. Bladella speelde goed mee, maar in de 19e minuut gaf Jelle Born vanaf rechts voor en kon Max van den Akker van dichtbij de 1-0 inschieten. Hierna waren er weer 2 identieke situaties tussen De Jong en Sam van Rooij. In de 20e en 21e minuut vanaf links en Sam is winnaar. Weer één minuut later mocht De Jong over de as alleen richting de doelman van Marvilde gaan en weer redde Sam met de voeten. Op het half uur gaf Muti Nawabi de bal op Danny Das. Danny schoot aan de rechterkant in het strafschopgebied op de voeten van de Bladelse doelman Nick Vermeiren-Segers en Ties Bazelmans schoot de rebound tegen de binnenkant van de paal.

Zeven minuten voor de rust speelde Tayfun Yilmaz de bal diep op rechts naar Max van den Akker. Max gaf de bal voor en Muti Nawabi had geen moeite om de 2-0 in te tikken bij de tweede paal. Vier minuten later werd de wedstrijd beslist. Robbert Born gaf de bal diagonaal op de stropdas bij Muti Nawabi op rechts. Muti speelde naar Danny Das. Danny weer naar spits Max van den Akker en nadat hij doorgelopen was en de bal terug kreeg van Max had Danny Das geen moeite om de 3-0 in te schieten (zijn 101e doelpunt voor Marvilde).

De tweede helft bleek achteraf nutteloos. De spelers van Marvilde hadden er geen zin meer in en de spelers van Bladella konden niet beter, dus uiteindelijk eindigde de wedstrijd in een 3-0 overwinning voor Marvilde. Marvilde heeft aan het tweeluik met Bladella 6 punten overgehouden. Beter kan natuurlijk niet en hierdoor doet Marvilde ook goede zaken in de 3e periode. Volgende week speelt Marvilde in Eersel tegen EFC. Voor Marvilde altijd lastig en de thuiswedstrijd van dit seizoen werd ook al met 1-5 verloren. De mouwen zullen dus opgestroopt moeten worden.

Marvilde: v. Rooij; Yilmaz, v.d. Wiel (83. Kiebert), R. Born, v. Vark; Bazelmans, Bertels, Das (83. Maessen), J. Born (46. v.d. Weijer): v.d. Akker, Muti Nawabi
Bladella: Vermeiren-Segers; Maas (66. L. Vosters), v. Overbeek, v.d. Boom, Lauwers, C. Vosters, Wouters, d. Jong, Janssen, Bot, Jansen