woensdag 24 april 2024

Marvilde selectie 2020/21 begint vorm te krijgen

Meerveldhoven – De selectie van Marvilde voor het nieuwe seizoen begint steeds meer vorm te krijgen. Naast enkele spelers die vertrekken of stoppen, meldde de 2e klasser donderdag de komst van keeper Youri Keij, die overkomt van plaatsgenoot UNA. Daarnaast wordt de technische staf uitgebreid met een 2e assistent-trainer: Jeroen van de Kerkhof.

Youri Keij (20) begon in de jeugd van DBS en maakte in 2014 de overstap naar UNA. Aanvankelijk ontwikkelde hij zich als voetballende middenvelder, maar in 2015 koos hij voor het keepersvak. Youri nam deel aan de keepersacademie en trainde zelf ook de jonge talenten. Met UNA O19-1 keepte hij een seizoen op het hoge niveau van de 2e divisie. Na een jaartje gestopt te zijn, kriebelt het weer bij Youri en daarom sluit hij nu aan bij de selectie van Marvilde.

De technische staf wordt versterkt met stagiaire en 2e assistent-trainer Jeroen van de Kerkhof (36). Jarenlang voetbalde hij op hoog niveau bij verschillende regio-clubs. Na 7 jaar PSV-jeugd kwam hij uit voor o.a. Someren, Deurne, De Treffers, JVC, FC Lienden en was hij 2 jaar prof bij FC Eindhoven. De laatste jaren richt Jeroen zich op het trainersvak. Zo bracht hij RKSVO uit Ospel naar het kampioenschap in de 4e klasse. Komend seizoen gaat hij de opleiding UEFA B (TC2) volgen, waarbij Marvilde’s nieuwe trainer Harjan de Wit zijn begeleider is. Jeroen wil zelf topfit blijven, en zou met zijn 1,93m zelfs nog in het veld een rol kunnen spelen als ‘stormram’ voor de laatste 10 minuten.

Bij Marvilde vertrekken of stoppen ook enkele spelers. Na het vertrek van Max van den Akker (UNA 1), heeft Ties Bazelmans na 7 jaar Marvilde besloten een stapje terug te doen. Hij wil meer tijd vrijmaken voor zijn privéleven, en gaat met vrienden in een lager seniorenteam bij UNA voetballen. Daarnaast gaan Muti Nawabi en Salim Zeroual volgend seizoen Marvilde verlaten. Salim blijft actief als jeugdtrainer bij SV Someren. Muti besloot na 5 jaar Marvilde op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging.