woensdag 24 april 2024
RKVVO-aanvoerder Luc Segers in duel - Foto: Willem Binnendijk

RKVVO en Hilvaria in evenwicht

Oerle – Na de nipte overwinning in de openingsderby tegen Rood Wit, hield RKVVO deze zondag aan het treffen met Hilvaria 1 punt over. Het gelijkspel was over de gehele wedstrijd gezien een terechte uitslag.

Hilvaria opende de wedstrijd sterk met snelle spitsen die continu op maat werden bediend door aanvoerder Tom van Beers. Het duurde tot de 18e minuut dat RKVVO voor het eerst gevaarlijk werd en toen was het meteen raak. Martijn van Dijk bediende Jordi Verhoeven op maat vanaf rechts; 1-0.

Erg lang kon de thuisploeg niet genieten van de voorsprong, want binnen enkele minuten boog Hilvaria de achterstand om in een voorsprong door doelpunten van Max Toemen en Doris van Trier. 1-2, Er was teveel ruimte tussen de verdedigers van RKVVO, dat genadeloos werd afgestraft. In de rest van de 1e helft kreeg RKVVO langzamerhand de overhand zonder echter gevaar te stichten voor het doel van Hilvaria.

Anders was dat na de rust toen RKVVO duidelijk het betere van het spel had met een aantal kleine kansen. In de 70e minuut was het dan ook raak en was wederom de goed spelende Jordi Verhoeven het goudhaantje. Hij kreeg de bal in de 16 vrij voor de voeten en via het been van de tegenstander en de paal werd het 2-2. RKVVO kreeg nog een tweetal goede kansen met name door Luc Segers maar goed keeperswerk hield RKVVO van een overwinning af. Ook Hilvaria liet nog even van zich horen, waarbij een bal de paal raakte.

18. Verhoeven 1-0, 21. Toemen 1-1, 24. v. Trier 1-2, 70. Verhoeven 2-2