woensdag 24 april 2024
En ook deze bal verdween naast het doel van Bladella - Foto: Willem Binnendijk

RKVVO niet voorbij hekkensluiter Bladella

Oerle – RKVVO speelde op deze koude maar zonnige zondag een belangrijke wedstrijd tegen de hekkensluiter in de 2e klasse, Bladella. Zowel de gasten als de Oerlenaren konden de punten hard gebruiken: RKVVO om zich steviger in de middenmoot te nestelen, Bladella om juist aansluiting met de middenmoot te krijgen. RKVVO liet duidelijk zien dat het voor de winst ging maar ondanks de vele kansen bleef het een teleurstellende 0-0.

Bladella daarentegen was naar sportpark Heikant gekomen met maar één doel: de nul houden en liet zich daarvoor steeds ver terugzakken. RKVVO speelde daarentegen vol op de aanval. Het kreeg maar liefst 5 opgelegde kansen maar de blauwgelen kwamen niet tot scoren. Jordy Verhoeven, Bas van Doormalen, Luuk Soetens, Luc Segers en Benn Soetens hadden het pleit kunnen beslechten maar verzuimden allen.

Bladella kon daar bar weinig tegenover zetten behoudens een bal op de lat en een vrije trap die rakelings naast ging. Beide ploegen liepen daarnaast nog averij op door gele kaarten voor Michiels, Bot en v.d. Boom bij Bladella en Lemmens en van Doormalen bij RKVVO. Beide ploegen kregen uiteindelijk 1 punt , wat voor Bladella alweer het 7e gelijkspel is dit seizoen. Zij blijven dan ook hekkensluiter. Ook RKVVO schoot met het gelijkspel weinig op: het zakte naar de 10e plaats, met slechts 2 wedstrijdpunten meer dan de ploegen op nacompetitieplaatsen ….

Opstellingen:
Bladella: Vermeiren; Grimberg, Overbeek, Jansen, v.d. Boom; Wouters, Michiels, Vosters; d. Jong, Maas, Bot