zondag 26 mei 2024

Rood Wit V. maakt het seizoen af met 3 interim-coaches

Veldhoven-Dorp – Vrijdag maakte de Veldhovense 2e klasser Rood Wit V. bekend dat het tot het einde van dit seizoen verder gaat met een trio als interim-coaches. Huidig assistent-trainer Marc Verbeek, zijn broer John Verbeek en voormalig hoofdtrainer van VV Gestel, Dragan Thijssens, nemen in de 2e seizoenshelft de taken over van de per direct gestopte Koen van der Heijden.

Het bestuur van Rood Wit V. had huidig assistent-trainer Marc Verbeek gevraagd om een staf samen te stellen die het huidige seizoen zou moeten afmaken. Marc Verbeek heeft zijn broer John Verbeek en Dragan Thijssens benaderd en beide zijn toegetreden tot de technische staf. De rolverdeling is dat alle drie de trainers evenveel zeggenschap krijgen over de selectie van Rood Wit V.

Met de keuze van Marc Verbeek om zijn broer John Verbeek en Dragan Thijssens toe te voegen krijgt de technische staf de nodige ervaring.  Oud-voetballer John Verbeek heeft op het hoogste amateurvoetbalniveau gespeeld bij o.a. UNA, DBS en Geldrop. Dragan Thijssens heeft betaald voetbal gespeeld bij FC Eindhoven en kwam ook een aantal jaren uit voor UNA. Thijssens laatste klus als hoofdtrainer was in het seizoen 2012-2013 toen hij trainer was van VV Gestel.

Rood Wit V geeft aan met Marc, John en Dragan voldoende ervaring te hebben in de trainersstaf. Marc ligt goed in de huidige spelersgroep en met de inbreng van John Verbeek en Dragan Thijssens hoopt de in degradatiezorgen verkerende 2e klasser weer een opwaartse lijn te creëren. Rood Wit verwacht dat de spelersgroep voldoende kwaliteiten bezit om dit te realiseren. Eind februari volgt een evaluatie hoe de samenwerking is verlopen en of hieraan vervolg wordt gegeven.